26 Kasım 2009 Perşembe

home sweet home..

hasta da olsam evde olmak paha biçilemez.. sandalye dışında bişlerde oturabilmek , halının o sıcaklığını hissedebilmek, canın istediğinde buzdolabını acıp tıkınabilmek.. bu listeyi çok uzatabilirim ama ''evde olmak paha biçilemez'' herseyi özetliyor sanırım.. son yazımda türk yunan ilişkileri çalışmaya çalışıyormusum ama pek başarılı olmadım , hastalığım buna da mani oldu vurdum kafayı yattım.. sınav da cok kötü gecti diyemem kıbrıs sorunu üzerinde yoğunlaşmış hoca tahmin ettiğimiz üzere.. barış hocayı ve derslerini bu yüzden seviyorum dersi dinlemek yetiyor.. notlar acıklandıktan sonra da aynı yorumları yapacakmıym bilmiyorum :P yaparım tabi ya üniversite de bi sürü ders aldık ama hiçbiri barış hocanınkiler gibi aklımda değil.. çünkü hazır bilgi sunmuyor bize, arastırma tartışma ortamı saglıyor.. ama sınav kağıdı okuma konusunda eksikleri var o da önemli değil cnm önemli olan bişiler ögrenebilmek :)
valla bu sene bir rekora koşuyorum denebilir 2 notum acıklandı ikisinde de tavan yapmışım.. ab hukuku : 100 , güncel konular : 95 .. diğerlerinde de bunlardan düşük bişi beklemiom :P 4.sınıf gazı diyelim :) ya benim anlatıcak çok seyim vardı ama yazmayı erteleye erteleye unutuyorum:(

4 yorum:

  1. Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.

    YanıtlaSil
  2. elif biraz gec oldu ama seninde bayramın kutlu olsaun :D

    YanıtlaSil
  3. aradım hiç bişi bulamadım yha

    YanıtlaSil